Helsingin mattopesula – Ammattilaisen avulla saat kotisi matot putipuhtaiksi

Matot ovat keskeinen osa kodin sisustusta, ja niiden puhtaus on merkittävässä roolissa kodin viihtyvyyden kannalta. Mattojen puhdistus voi kuitenkin olla vaivalloista, raskasta ja aikaa vievää, joten usein ammattilaisen apuun turvautuminen on helppo, aikaa ja vaivaa säästävä ratkaisu. Helsingissä sijaitsee useita mattopesuloita, kuten meidän Deluxe Clean -mattopesula, joka tarjoaa korkealaatuista mattojen pesupalvelua.

Miksi ammattilaisen valinta on parempi vaihtoehto kuin mattojen peseminen itse?

Ammattimattopesula pystyy käsittelemään erilaisia mattoja ja niiden materiaaleja juuri niiden vaatimalla tavalla. Ammattilaisen käsissä matot puhdistuvat ilman, että ne vahingoittuvat tai haalistuvat. Lisäksi ammattipesuloissa hyödynnetään tehokkaita pesuaineita ja -menetelmiä, jotka poistavat pinttyneetkin liat.

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoa mattojen pesusta Helsingissä!

Miten löytää sopiva mattopesula Helsingistä?

Kun etsit Helsingistä sopivaa mattopesulaa, on hyvä verrata eri pesuloiden tarjoamia palveluita ja hintoja sekä tutustua asiakkaiden arvosteluihin ennen päätöksentekoa. Ystäviltä tai paikallisista Facebook-ryhmistä saadut suositukset voivat myös auttaa löytämään sopivan mattopesulan.

Mitä pitää huomioida ennen mattojen pesettämistä?

Ennen kuin viet matot pesulaan, varmista, että ne kestävät pesun. Esimerkiksi villamatot saattavat tarvita erikoiskäsittelyä tai niitä ei voi lainkaan pestä. Ennen pesua matot kannattaa imuroida huolella, jotta irrallinen lika saadaan poistettua ja pesuaine pääsee tehoamaan paremmin. Muista myös tarkastaa, onko matossa tahroja, jotka saattavat tarvita erikoiskäsittelyä. Deluxe Cleanin mattopesulassa Helsingissä tarjoamme tahranpoistopalvelun, joka käsittelee tehokkaasti useimmat tahrat.

Jos olet epävarma mattojesi pesettämisestä, ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme! Yhteystietomme löytyvät täältä.

Kuinka mattopesula toimii?

Kun olet löytänyt itsellesi sopivan mattopesulan Helsingistä, voit viedä matot pesuun. Joissakin tapauksissa on hyvä varmistaa, ettei pesuun tarvitse varata aikaa etukäteen. Jokainen pesula toimii hieman eri tavalla, joten suosittelemme aina ajan varaamista, jotta vältät yllätykset.

Deluxe Clean pesulassa ammattilainen tarkastaa maton materiaalin, kunnon ja määrittelee tarvittavan pesukäsittelyn.

Mattojen pesuprosessi alkaa esipesulla, jolla pöly ja irtoava lika saadaan pois matosta. Sen jälkeen matto pestään erityisellä pesuaineella ja teknologialla, joka puhdistaa maton syvältä.

Lopuksi matto kuivataan huolellisesti. Deluxe Cleanin mattopesulassa Helsingissä käytämme ympäristöystävällisiä pesuaineita ja tehokasta kuivausteknologiaa. Tarpeen vaatiessa matolle tehdään vielä pintakäsittely pesun jälkeen.

Tarjoamme myös mattojen kuljetuspalvelua Helsingissä, jolloin mattojen pesettäminen on entistä vaivattomampaa. Lisätietoa pyykinkuljetuspalvelusta löydät täältä.

Mattojen huolto-ohjeet – Näin pidät matot siistinä ja pitkäikäisinä

Matot ovat yksin kodin tärkeä sisustuselementti, joka tuo lämpöä ja pehmeyttä lattiaan. Mattojen huolto on kuitenkin yhtä tärkeää kuin niiden valinta, sillä huolellinen hoito pidentää maton käyttöikää ja säilyttää sen siistinä ja hygieenisenä. Alla Deluxe Cleanin vinkit, miten pidät matot siistinä ja pitkäikäisinä, muutamalla helpolla kotikonstilla.

1. Imuroi säännöllisesti

Matot keräävät helposti pölyä, likaa ja karvoja, joten imurointi on maton perushuollon tärkein osa-alue. Imuroi matto vähintään kerran viikossa tai tarpeen mukaan useammin esimerkiksi lemmikkielämän vuoksi. Muista imuroida myös maton reunat sekä alapuoli. Pieni tuuletus ei ole koskaan pahasta.

2. Puhdista tahrat heti

Tahrat kannattaa poistaa mahdollisimman nopeasti ennen kuin ne ehtivät pinttyä kiinni kuituihin. Kastele tahra haaleassa vedessä ja pyyhi se pois esimerkiksi marseille-saippualla tai erityiselllä tekstiilipesuaineella. Meiltä voit tiedustella tahranpoistovinkkejä, mikäli et ole ihan varma, mitä kannattaisi tehdä. Ota yhteyttä!

3. Kevyt pesu tarpeen mukaan

Joskus imurointi ei riitä vaan matto kaipaa kevyttä pesua esimerkiksi pölypunkkien häätämiseksi tai hajujen poistamiseksi. Pese matto hellävaraisesti käsin tai pesukoneessa valmistajan ohjeiden mukaan. Muista kuivata matto kunnolla ennen sen käyttöönottoa. Varmimman lopputuloksen saat kuitenkin tuomalla maton meille Deluxe Cleanille pesuun. Meiltä saat tilattua myös sinua helpottavan kuljetuksen. Voit lukea lisää kuljetuksesta täältä.

4. Käännä ja ravistele

Maton kääntäminen säännöllisesti pitää sen kulutuksen tasaisena ja estää liian voimakkaan pinttymisen yhteen kohtaan. Ravistele mattoa ulkona silloin tällöin, jotta irtoava lika putoaa pois.

5. Suojaa lattia

Matot voivat värjätä lattiaa tai jättää painaumia, joten suojaa lattia esimerkiksi huopapohjallisilla tai muilla alusmateriaaleilla.

6. Sijoita oikein

Sijoita matot oikeisiin paikkoihin kodissa: keittiön työtason läheisyyteen ei kannata laittaa villamattoa eikä eteiseen karvamattoa, sillä ne keräävät helposti likaa ja kosteutta.

Deluxe Clean auttaa sinua mielellään kaikkiin maton pesuihin liittyvissä asioissa, joten älä epäröi ottaa yhteyttä! Yhteystietosivullemme pääset kätevästi tästä!

Valitse Deluxe Cleanin mattopesu Helsinki – palvelut, ja matot kiittävät!